Szakértőink


Németh Krisztina

kreatív séf, gasztronómia szaktanár, fitoterapeuta végzettségű gyógynövény és táplálkozási szakértő

30 évet dolgoztam a vendéglátó és  szálloda-iparban, miközben a kedvenc  szakterületem a gasztronómia lett, és egyre mélyebben merültem el az ételek és élelmiszerek világában. Az  ízek és színek harmonikus társítása mellett elkezdtem  kutatni az ételek eredetét, a különböző alkotóanyagok és diéták hatását az emberi szervezetre. 15 éve tartok előadásokat az ételek hatóanyagairól a jövő nagy séfjeinek, és az egészségüket megőrizni kívánó érdeklődőknek.

Klock Erzsébet

élelmiszermérnök, holisztika szakértő, szaktanár

Élelmiszeranalitikusként, majd tartósítóipari üzemmérnökként végeztem a   Kertészeti Egyetem Tartósítóipari Kar Hűtőipari Szakán, amit később a Budapesti Corvinus Egyetemen valamint a SKULL Kommunikációs Iskolában vállalati piacszervező-marketing szakközgazdász, marketingkommunikációs menedzser diplomával egészítettem ki. Jelenleg élelmiszerismeretet és marketinget tanítok egy vendéglátóipari szakközépiskolában.

                                               

 Maurer István

mesterszakács, szakács szakoktató

“A gasztronómia egy nép nemzeti kincse, mely tükrözi múltját, jelenét és meghatározza jövőjét is. Az étkezési kultúra határok nélkül íveli át a világot és élteti a nemzetet. E nemes rangot a nemzet mesterei és szakmai nagykövetei életük munkájával vívták ki, melyet kötelességünk megőrizni és átadni a jövő generációjának”

Mátay Péter

sportszervező, trainer, kreativ séf 

Budapesten az ELTE-majd a BGE Egyetemen  folytattam tanulmányaimat. A sport mindig végig kísérte eddigi életemet.   Egészség nincs mozgás nélkül, de a táplálkozás is pont ennyire fontos. Ezért sajátítottam el a szakács szakmát is. A saját súllyal való edzést tartom bárki számára megfelelőnek, melyet a megfelelő táplálkozással teszünk hatékonyabbá.

Mátay Dorina Melitta

jógaoktató, cukrász

Az egészséges mozdulatok és egészséges nassolnivalók kitalálója és készítője

Kiss Márta

 cukorvirág és tortadekoráció kreatőr

A szépség fontos! Kívül és belül…