Németh Krisztina
vendéglátóipari közgazdász, konyhafőnök, gasztronómia szaktanár, szakíró
30 éve dolgozom a vendéglátó és szállodaiparban, miközben a kedvenc időtöltésem a gasztronómia lett, és egyre mélyebben merültem el az ételek és élelmiszerek világában. Az ízek és színek harmonikus társítása mellett elkezdtem kutatni az ételek eredetét, a különböző alkotóanyagok és diéták hatását az emberi szervezetre. 10 éve tanítok ételkészítést egy vendéglátóipari iskolában a jövő nagy séfjeinek. Azért hoztuk létre társaimmal ezt az oldalt, hogy a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatainkat másokkal is megoszthassuk.
Klock Erzsébet
élelmiszermérnök, holisztika szakértő, szaktanár
Élelmiszeranalitikusként, majd tartósítóipari üzemmérnökként végeztem a Kertészeti Egyetem Tartósítóipari Kar Hűtőipari Szakán, amit később a Budapesti Corvinus Egyetemen valamint a SKULL Kommunikációs Iskolában vállalati piacszervező-marketing szakközgazdász, marketingkommunikációs manager diplomával egészítettem ki. Jelenleg élelmiszerismeretet és marketinget tanítok egy vendéglátóipari szakközépiskolában.
Maurer István
mesterszakács, szakács szakoktató
“A gasztronómia egy nép nemzeti kincse, mely tükrözi múltját, jelenét és meghatározza jövőjét is. Az étkezési kultúra határok nélkül íveli át a világot és élteti a nemzetet. E nemes rangot a nemzet mesterei és szakmai nagykövetei életük munkájával vívták ki, melyet kötelességünk megőrizni és átadni a jövő generációjának”
Pődör Attila
testnevelés tanár, személyi edző
Veszprémben születtem. Általános és középiskolába is itt jártam. Szombathelyi főiskolán tanultam, majd Pesten folytattam tanulmányaimat. Több munkalehetőséget kipróbáltam. Jelenleg testnevelést tanítok a SÉF suliban. Mellette TRX órák tartásával, valamint sportmasszázzsal foglalkozom.
A sport mindig végigkísérte eddigi életemet. A különböző sportágak mellett jelenleg triatlonban próbálom ki magam. A trx-el nemrégiben kerültem közelebbi kapcsolatba. Legyen bármilyen sport az alap erő mindenhol szükséges. Kiegészítő sportként vagy csak szinten tartáshoz a saját súllyal való edzést tartom megfelelőnek. Gyere és próbáld ki! Várlak edzéseimen!
Kiss Márta
cukorvirág és tortadekoráció kreatőr
Bencze Andrea
gyógynövényszakértő