Németh Krisztina
kreatív séf, gasztronómia szaktanár, fitoterapeuta végzettségű gyógynövény és táplálkozási szakértő
30 évet dolgoztam a vendéglátó és szálloda-iparban, miközben a kedvenc szakterületem a gasztronómia lett, és egyre mélyebben merültem el az ételek és élelmiszerek világában. Az ízek és színek harmonikus társítása mellett elkezdtem kutatni az ételek eredetét, a különböző alkotóanyagok és diéták hatását az emberi szervezetre. 15 éve tartok előadásokat az ételek hatóanyagairól a jövő nagy séfjeinek, és az egészségüket megőrizni kívánó érdeklődőknek.
Klock Erzsébet
élelmiszermérnök, holisztika szakértő, szaktanár
Élelmiszeranalitikusként, majd tartósítóipari üzemmérnökként végeztem a Kertészeti Egyetem Tartósítóipari Kar Hűtőipari Szakán, amit később a Budapesti Corvinus Egyetemen valamint a SKULL Kommunikációs Iskolában vállalati piacszervező-marketing szakközgazdász, marketingkommunikációs menedzser diplomával egészítettem ki. Jelenleg élelmiszerismeretet és marketinget tanítok egy vendéglátóipari szakközépiskolában.
Maurer István
mesterszakács, szakács szakoktató
“A gasztronómia egy nép nemzeti kincse, mely tükrözi múltját, jelenét és meghatározza jövőjét is. Az étkezési kultúra határok nélkül íveli át a világot és élteti a nemzetet. E nemes rangot a nemzet mesterei és szakmai nagykövetei életük munkájával vívták ki, melyet kötelességünk megőrizni és átadni a jövő generációjának”
Mátay Péter
sportszervező, trainer, kreativ séf
Budapesten az ELTE-majd a BGE Egyetemen folytattam tanulmányaimat. A sport mindig végig kísérte eddigi életemet. Egészség nincs mozgás nélkül, de a táplálkozás is pont ennyire fontos. Ezért sajátítottam el a szakács szakmát is. A saját súllyal való edzést tartom bárki számára megfelelőnek, melyet a megfelelő táplálkozással teszünk hatékonyabbá.
Mátay Dorina Melitta
jógaoktató, cukrász
Az egészséges mozdulatok és egészséges nassolnivalók kitalálója és készítője
Kiss Márta
cukorvirág és tortadekoráció kreatőr
A szépség fontos! Kívül és belül…